Radio Creștin Aripi Spre Cer

http://www.aripisprecer.ro/

radio-crestin-aripi-spre-cer-app-google-play

Radio Creștin Aripi Spre Cer

Radio Creștin Aripi Spre Cer Online

Istoria Radio Creștin Aripi Spre Cer…

În următoarele rânduri, am dori sa va prezentăm câteva aspecte importante legate de istoria Radio Creștin Aripi Spre Cer, despre specificul emisiunilor difuzate pe acest canal de radio, cât și despre funcționalitățile deosebite pe care le oferim ascultătorilor noștri.

Radio Creștin Aripi Spre Cer este un post de radio creștin online carea luat ființă în anul 2008 sub numele de Radio Wings2Heaven și a funcționat sub acest nume pana în 2010, când am luat decizia să continuăm sub un alt nume, astfel a luat ființă proiectul Radio Creștin Aripi Spre Cer.

Transmitem muzica creștină contemporană, clasică, worship, gen popular, predici, marturii, interviuri, poezii creștine cât și interviuri, concursuri sau emisiuni în care ascultătorii pot intra în direct, dezbatem subiecte diverse, întrebări referitoare la diferite subiect biblice, preluam intervenții telefonice.

O funcționalitate deosebită este aceea prin care ascultătorii au posibilitatea să aleagă melodii din playlist-ul nostru și să le solicite pentru a fi redate pe canalul de radio sau le pot dedica celor dragi ca și un dar.

Pentru utilizatorii de dispozitive mobile, oferim și o varianta mobila a website-ului nostru, varianta care funcționează pe orice tip de dispozitiv, de la iPhone, Android pana la Windows Mobile, Windows 8 Mobile, Windows 10 Mobile sau BlackBerry.

Utilizatorilor de Android care dispun de telefoane, tablete, smart watch-uri (ceasuri inteligente), Android TV/Google TV sau alte dispozitive care rulează sistemul de operare Android, le recomandăm sa instaleze aplicația oficială Radio Creștin Aripi Sore Cer, disponibilă în mod absolut gratuit în magazinul Google Play.  Tot ce trebuie sa faceți este să accesați magazinul Google Play și să scrieți la căutare „Radio Aripi Spre Cer” sau să folosiți acest link care vă duce direct către aplicația noastră în Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.aripisprecer.radiocrestin

Pentru utilizatorii Facebook: suntem prezenți și acolo. Vă invităm sa ne urmăriți și să dați like paginii noastre de Facebook:

https://www.facebook.com/aripisprecer.ro/

Nu dorim să devenim plictisitori prin acest mesaj, de aceea nu vă spunem mai multe, ci va lăsam pe Dumneavoastră să descoperiți singuri și apoi să le spuneți și altora despre Radio Creștin Aripi Spre Cer.

Dacă doriți, ne puteți contacta pentru orice idee, sugestie, părere sau pentru o propunere de colaborare cu Radio Creștin Aripi Spre Cer. Puteți folosi formularul de contact de pe acest site, formularul de contact din cadrul aplicației Android Radio Creștin Aripi Spre Cer, sau ne puteți scrie direct pe adresa de e-mail contact@aripisprecer.ro

 

Va dorim o audiție cât mai plăcută și benefică pentru trupul, mintea și sufletul Dumneavoastră!

Fiți binecuvântați,

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s